Reisje Jeugdvakantiewerk donderdag 24 augustus 2023

Dag jongens en meisjes…. vandaag is de dag van het uitstapje.
De onderbouw gaat naar Dippiedoe in Best en de bovenbouw gaat naar Irrland in Kevelaer Duitsland.

De onderbouw is aanwezig bij het terrein om 09:15u en zal daar weer terug zijn omstreeks 16:15u.

De bovenbouw is om 09:00u aanwezig en zal omstreeks 17:30u weer terug zijn. Aangezien we naar Duitsland gaan het verzoek aan alle kinderen om een identiteitsbewijs mee te nemen, de aanwezige ouders en bestuursleden zullen deze van de kinderen verzamelen en bijhouden.

De bovenbouw krijgt ook een polsbandje met het telefoonnummer van de hulpouder of een aanwezig bestuurslid. We verzoeken overigens wel om telefoons van de kinderen thuis te laten.

Een uitdaging voor de bovenbouw, trek met je groep een shirt aan met dezelfde kleur. Ook is het handig om zwemkleding mee te nemen, in Irrland zijn diverse locaties met waterspellen.

In de bus zal deze informatie met de kinderen gedeeld worden, wat wij als organisatie heel belangrijk vinden is dat elk kind met een groepje het park rond gaat, niemand is alleen!

We vertrekken vanaf de locatie op de Vestdijk. Let op voor ouders die hun kind wegbrengen, de bussen zullen aan de kant van de zwartmikkers richting de kerk parkeren, gelieve daar niet te parkeren!

De onderbouw krijgt een shirt van jeugdvakantiewerk ter herkenning. Deze worden in de bus uitgereikt. Een verzoek aan de aanwezige hulpouder om deze shirts uit te wassen en bij de organisatie in te leveren.

De organisatie weet in welke bus je moet zitten, let daar aub op!

Geef de kinderen bij voorkeur een rugzak mee en liefst geen zware trommels waar de kinderen dan de hele dag in rond moeten lopen. Hulpouder die boodschappentrolley / opvouwbare bolderkar hebben, kunnen deze misschien meenemen. Handig om rugtasjes in te doen.

Als je je afvraagt of je wel eten en drinken en natuurlijk iets lekkers moet meenemen…. Natuurlijk! Van de busreis en het spelen krijg je veel honger en dorst

Bus Driver and Riders on Bus

Start typing and press Enter to search