Woensdag 31 augustus

Onderbouw 13.00-16.30 (groepje 1 tot en met 10). Verzamelen op het Gilde terrein aan de Vestdijk.
Wat we precies gaan doen houden we liever nog even geheim, maar vandaag je in ieder geval uitslapen en  je wandelschoenen aan doen,  want jullie gaan door de wijk tussen het Doornboomplein, Vestdijk en de Vestakker wandelen. ( en natuurlijk allemaal leuke dingen doen!)

wandelen
Woensdag 31 augustus

Bovenbouw 13.30-17.00 (groepje 11 tot en met 20). Verzamelen op het Gilde terrein aan de Vestdijk
Als jullie uitgeslapen zijn verwachten wij jullie vandaag op de fiets! Wat we precies gaan doen vandaag houden we ook voor jullie nog liever geheim.. maar spellen, puzzels, opdrachten, missies, quests… en dat op de fiets met je groepje…

De oudste groepen (7-8)moeten na het middagprogramma naar huis om even te eten en vervolgens terug te komen met je slaapspullen en teddy-beer… deze mogen namelijk blijven slapen!

Woensdagavond

De jongens en meiden van groep 7 en 8 die zich aangemeld hebben voor de overnachting worden om 19.00 uur met een volle buik bij het gilde terrein aan de Vestdijk verwacht. De volgende ochtend gaan jullie na het ontbijt rond 09.00 uur naar huis.

Paklijst voor de overnachting:

Voor de overnachting neem je mee:
Drinkbeker, luchtbed / matje, slaapzak, kussen, pyjama, toiletspullen, zaklamp, knuffel, anti-mug, warme kleding voor ’s avonds (alles voorzien van naam). Als je ’s avonds nog iets wil snoepen, zorg dan dat je iets in je tas hebt.

Medicijn gebruik of andere bijzonderheden graag doorgeven aan de leiding.

Children enjoying summer camp activities

Start typing and press Enter to search