Busreis naar pretpark in herfstvakantie

Op woensdag 26 oktober gaan we met alle kinderen die in 2022 meegedaan hebben aan Jeugdvakantiewerk West- & Middelbeers een dagje naar een pretpark. Deze dag is inbegrepen bij de inschrijving voor JVW 2022.

De groepsindeling is gemaakt op de klassen van schooljaar 2021/2022. De oude groep 8 van vorig jaar mogen vrij het park rond, ze hebben de bestuursleden die centraal in het park zitten als aanspreekpunt. Iedereen die meegaat krijgt een shirt van jeugdvakantiewerk ter herkenning. Deze worden in de bus uitgereikt. Vooral een verzoek aan de hulpouders, het staat jullie vrij om onderling samen met de groepen op te trekken. Graag wel onderling in overleg, dit is geen probleem.

Enkele bestuursleden zullen een centraal positie in het park hebben. Dat is binnen bij de boomstamwildwaterbaan.

We rijden met 3 bussen naar Toverland, in elke bus zit een bestuurslid die bij aanvang en vertrek controleert of iedereen aanwezig is. Achter je naam staat in welke bus je zit.
Ouders, Jeugdhulpen en begeleiders ontvangen in de bus de gegevens van de bestuursleden die te bereiken zijn in geval van een calamiteit. Ook krijgen de kinderen een polsbandje waar ze het nummer van de hulpouder op kunnen zetten. Aanwezig om 09.30 u bij sportpark De Klep, om 16.30 u wordt er verzameld bij de uitgang van Toverland. Fietsen worden niet op de doorgaande weg geplaatst!

Iedereen neemt zelf een lunchpakket, fruit en GENOEG drinken en wat lekkers mee. Geef de kinderen bij voorkeur een rugzak mee en liefst geen zware trommels waar de kinderen dan de hele dag in rond moeten lopen. Hulpouder die boodschappentrolley / opvouwbare bolderkar hebben, kunnen deze misschien meenemen. Handig om rugtasjes in te doen.
(rugtassen worden op een centrale plek verzameld.)

Er zijn enkele attracties waarbij je een minimale lengte van 1.20 nodig hebt om met begeleiding erin te mogen.
Daarom zijn jeugdhulpen bij groep 1 t/m 10 geplaatst, voor extra hulp.

Voor de Jeugdhulpen!
Jullie staan ingedeeld bij de onderbouw om bovenstaande reden, ga in overleg met de aanwezige hulpouders als jullie hulp niet meer nodig is zodat jullie nog gezellig het park in kunnen gaan. Wel graag in overleg!

Busreis naar Toverland in herfstvakantie

Start typing and press Enter to search