LEUK DAT JE ER WEER BENT!

Jeugdvakantiewerk 2022 van 29 augustus tot 2 september! Zie bij programma per dag hoe laat je verwacht wordt en wat je mee moet nemen. Je ouders en (jeugd)hulp kunnen bij vrijwilligers zien wanneer zij zijn ingedeeld om te helpen.

Let op: Vanwege de kermis is er een omleidingsroute over de Vestdijk voor het overige verkeer; het kan hier dus (extra) druk zijn.

 

Jeugdvakantiewerk is bedoeld voor kinderen uit West- en Middelbeers die op moment van inschrijven de basisschool bezoeken en kinderen uit Oostelbeers die de basisschool op locatie Middelbeers bezoeken. Ieder jaar wordt aan het einde van de zomervakantie een week georganiseerd waarin bijvoorbeeld hutten gebouwd worden, spellen gespeeld, uitstapjes gemaakt, veel plezier gemaakt en nog veel meer.

Jaarlijks doen er ongeveer 250 kinderen mee en helpen er ruim 150 vrijwilligers om de week tot een succes te maken. Onder de vrijwilligers zijn veel jongeren die leiding zijn op een groepje.

Het programma wordt georganiseerd door het bestuur van Stichting Jeugdvakantiewerk West- en Middelbeers en mede mogelijk gemaakt door onze vele sponsoren, die wij zeer dankbaar zijn!

Start typing and press Enter to search